13.3.12

KvinnokraftJag blir så glad när jag ser starka, kreativa kvinnor ta steget och bli egna företagare - när de vågar tro på sig själva, sina kunskaper och förmågor. Och i detta tror jag att bloggvärlden spelar en fantastiskt stor roll - här inne peppar och stärker vi varandra, pushar och uppmuntrar, och tillsammans tror jag att vi på sikt skapar en sorts kvinnlig revolution där vi kollektivt ger fingret åt Jante och dåligt självförtroende. Eller hur?

En kvinna som jag just nu imponeras av är  Malin Lindner som startat webbutiken By Mile där hon säljer sina ljuvliga, unika smycken som är handgjorda "i 925 sterling silver med massor av kärlek". I dagarna har hon en tävling där hon lottar ut valfritt smycke. Självklart tar jag chansen - och hoppas att ni också går in där och upptäcker hennes vackra skapelser.

 Det är bara med vår egen kraft vi kan förändra världen, glöm inte det.


4 kommentarer:

 1. Visst är det så, så sant!!! Tummen upp för alla positiva vibbar och klappar på axeln i bloggvärlden - de kreativas universum!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 2. Jag håller fullständigt med dig i ditt resonemang!!!! Jag gläds också över andra kvinnors framgångar och har ju sett att just bloggskrivandet kan vara en ingångsport till eget företagande, superkul!!!

  Jättefint smycke du visar också, ett sådant skulle jag gärna vilja ha!!!

  Stööööörsta kraaaaaamizen aka

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Dig! Jag fascineras av den styrka som kommer i beslutet att våga!
  Själv sitter jag som kommunanställd förskollärare men jag älskar mitt jobb och vill göra detta. Den kreativa sidan har jag på fritiden!
  Ha en jättefin söndag!
  Kram
  Milott

  SvaraRadera
 4. Fantastiska kvinnor, starka och modiga, var och en på sitt sätt.

  SvaraRadera