5.12.11

Hämta inspiration


Det finns ställen man gärna vänder åter till. Igen och igen. Jag har haft turen att hitta en sådan liten oas, inte alltför långt härifrån. 

Enkla Ting i Vallåkra. 

Det är ett ställe som glöder av kärlek till det vackra, det kreativa och det udda. Ett ställe som ger mig inspiration och som får mig att vilja dansa med kameran för att ta in alla de där små detaljerna som ser så enkla ut, men som vittnar om ett öga för skönhet och estetik utöver det vanliga. 


Här finns stillhet och stämning. Här finns det marockanska porslinet jag älskar. Här finns ljus och dofter. Här finns det handgjorda och det avskavda.


Varje gång jag går ut härifrån är det med huvudet fyllt av idéer och ögon fulla av bilder. Och självklart med en påse fylld med vackra saker.... Det här fick följa med mig hem igår:


Även de skiraste av snöflingor fick följa med. Bild kommer när de pryder vårt fönster.

Önskar er en vacker måndag.

Kram.

1 kommentar:

  1. Tack Tack Tack.... För fina bilder, vackra ord och att DU kommer tillbaka, jag blir så oroligt glad när ni stiger in i min butik, för att ni vill komma tillbaka, för att ni längtar efter inspiration, det är just därför jag klarar av att prestera, för att ni kommer tillbaka, du gjorde min dag lite vackrare... Kram Kajsa Lycka till med er lilla som snart tittar ut.... Kram Kram

    SvaraRadera